Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.04.2015 01:25 - Тенденции в грима през пролет/лято 2015 г.
Автор: amarila Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 822 Коментари: 2 Гласове:
1




Гримът през 2015 г., и по-специално през топлите месеци, изненадва със свежия си и провокативен вид. Вече стана ясно, че тази година силно подчертаните вежди не са на мода. Вместо това те са бледи ( изсветлени ), леко разрошени и придават свежест, и младежки вид на лицето. То, от своя страна, е с идеално изравнен тен, като единственият забележим акцент е върху устните. Тази тенденция е известна още като " грим без грим " и е любима на някои дами. Ето някои от хитовите тенденции, представени от известните модни икони в бранша:

*  Червеното- вечната женственост

Червеното червило явно никога няма да излезе от мода. И, слава богу, ако питате мен. То е като малката черна рокля, хубавият шал или коженото яке. Просто нанасяме малко от него и успешно се превръщаме в това, което поискаме- звездата на вечерта или, пък, изискана и делова бизнесдама.
През 2015 г., модните корифеи съветват да не го нанасяме върху целите устни. Вместо това, поставете повече цвят в средата, като постепенно оцветявате по слабо, отивайки към краищата и ръба на устните. Получава се деликатен акцент, в тон с общите тенденции в грима..

* Кажете " Здравей " на бебешко розовото

Розовите червила в ярки и крещящи нюанси не са актуални. Вместо тях, през пролетта и лятото ще са много модерни меките тонове на бебешко розовото. Меко, женствено, деликатно...Веждите отново изглеждат максимално естествени и леко разрошени, я миглите са със съвсем лек акцент. Забравете за изкуствените мигли през топлите месеци на 2015 г.

*  Руси вежди вместо тъмни нюанси

Доста смело и провокативно, без съмнение...И, определено, не е за всеки тип лице. Но, факт е, че изсветлените вежди са хит през пролетта и лятото.

*  Кожа в меден цвят

Бронзовият тен или, по точно, медният оттенък върху скулите, е една от топ тенденциите през топлите месеци. Бузите ви трябва да изглеждат леко " опарени  " от слънцето, без да се прекалява с цвета.

*  Устни в сливов и винен оттенък

Тъмните оттенъци върху устните са абсолютен хит. Съчетайте ги с леко подчертани вежди и незабележим грим върху очите.

* Опушен грим в неонови цветове

Поиграйте си с палитрата, използвайки два или три цвята, за да постигнете забележителен резултат. Тази тенденция внася необходимата провокативност в грима през летните месеци. За да сте актуални, нанесете избраните цветове, излизайки извън контура на клепачите, като достигнете до дъгата на веждите. Устните задължително са бледи.

*  Червило в телесен цвят

Модерно е устните да бъдат в нюанс, подобен на този на кожата ви. Бежовите и всички бледи тонове са много актуални.

*  Черната очна линия

Закъде без нея? Би било несериозно, ако липсваше в списъка на летните тенденции.. Само че, модата изисква да се съобразите с една тънкост :колкото по-дебела е очната линия, толкова по- незабележима трябва да е останалата част от  грима.

*  Вежди с естествен вид

Коригирайте ги колкото се може по-малко, а ако можете да си го позволите- просто оставете пинсетите настрани. Подчертавайте веждите, но леко- просто нанесете допълнителен щрих към естествения цвят. В момента това е една от хитовите тенденции.

*  Хубава кожа

Естествено свежото лице е тотален хит през пролетта и лятото. Контурирането на лицето за момента е отживелица. Което означава само едно: поддържайте кожата си в добър вид, използвайки качествен продукт за измиване и овлажнител.



image

image

image






Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

1. cerise - Беше
29.04.2015 17:36
ми интересно, благодаря:)
цитирай
2. amarila - Благодаря, много се радвам, ако е ...
29.04.2015 17:41
Благодаря, много се радвам, ако е било полезно :)
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: amarila
Категория: Други
Прочетен: 37520
Постинги: 34
Коментари: 8
Гласове: 10
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031